Gine Bissau Vizesi
Çad Vizesi

Çad Vizesi

Norveç Vizesi

Norveç Vizesi

Gine Bissau Vizesi

İşlem Süresi: 30

30 Gün
30 Gün
30 Gün
30 Gün

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

•İmza sirküleri

•Sicil gazetesi

•Vergi levhası

•Antetli görevlendirme yazısı

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Gine Bissau baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

•İmza sirküleri

•Sicil gazetesi

•Vergi levhası

•Antetli görevlendirme yazısı

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Gine Bissau baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Gine Bissau Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

•İmza sirküleri

•Sicil gazetesi

•Vergi levhası

•Antetli görevlendirme yazısı

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Gine Bissau Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

•İmza sirküleri

•Sicil gazetesi

•Vergi levhası

•Antetli görevlendirme yazısı

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

•İmza sirküleri

•Sicil gazetesi

•Vergi levhası

•Antetli görevlendirme yazısı

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Ebeveynler tarafından imzalı Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.

Diğer Ülke Vizeleri