Sierra Leone Vizesi
Sudan Vizesi

Sudan Vizesi

Belarus Vizesi

Belarus Vizesi

Sierra Leone Vizesi

İşlem Süresi: 30

30 Gün
30 Gün
30 Gün
30 Gün

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Sierra Leone Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Sierra Leone Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Sierra Leone Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Sierra Leone Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Sierra Leone Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Sierra Leone Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Sierra Leone Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Sierra Leone Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Sierra Leone Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Sierra Leone Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Sierra Leone Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Sierra Leone Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Ebeveynler tarafından imzalı Sierra Leone Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

Diğer Ülke Vizeleri