Togo Vizesi
Gine Vizesi

Gine Vizesi

Çek Cum. Vizesi

Çek Cum. Vizesi

Togo Vizesi

İşlem Süresi: 30

30 Gün
30 Gün
30 Gün
30 Gün

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

•Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Togo Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Togo Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Davetiye ( Davet eden şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin passaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye )

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Togo Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Togo Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Davetiye ( Davet eden şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin passaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye )

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Togo Konsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış vize talep dilekçesi

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Davetiye ( Davet eden şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin passaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye )

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Togo Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Davetiye ( Davet eden şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin passaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye )

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Togo Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• İngilizce Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Togo Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir./p>

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Davetiye ( Davet eden şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin passaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye )

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• İngilizce Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Togo Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir./p>

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Togo Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Togo Büyükelçiliğine hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Ebeveynler tarafından imzalı Togo Büyükelçiliğine hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Konfirmeli Uçak Rezervasyonu

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

Diğer Ülke Vizeleri